søndag 29. november 2015

Vel overstått julemøte i Fana hagelag, og riktig god førjulstid til dere alle!

Vi vil benytte anledningen til å takke dere alle som tok dere tid til å møte opp på vårt årlige julemøte på Stend videregående skole. Vi var ca 55 totalt med gjester og underholdere.

Først kunne de som ønsket det handle juleblomster i gartneriet. Der ble det spilt koselig julemusikk av Blomster-Bente med venner, og det ble servert deilig julegløgg.

Deretter ble selve julemøtet innledet med at vår styreleder Trond Roti takket så mye for innsatsen til styremedlemmene som gikk ut av styret ved Årsmøtet i oktober.

Praten gled lett rundt ved de forskjellige bordene, og da de flinke julemusikkantene satte i gang med å spille julesanger, så var det bare å finne fram julesangene som var lagt fram ved hvert fat, og stemme i.

På kjøkkenet var det blitt stelt i stand de lekreste snitter med noe for en hver smak.

Jimmy Øvredal
Ikke bare ble vi underholdt av julemusikk, men Jimmy Øvredal var også på plass og underholdt oss fra sitt rikholdige utvalg av artige historier som fikk noen og en hver til å få seg en god latter.

Vi var også heldige å få besøk av blomsterdekoratør Knut Sætre fra Finn Schjøll Lagunen. Han demonstrerte hva vi kunne lage av flotte blomsterdekorasjoner med materialer fra hagen og naturen, gjerne pyntet opp med litt julekuler for å få litt mer farge til dekorasjonen.


Flott juledekorasjon med
adventslys
Knut Sætre med en av
sine dekorasjoner

Han lagde 4 flotte dekorasjoner som vi fikk ha med i utlodningen. Gjett om det var noen glade vinnere som kunne ta med seg disse hjem. I tillegg hadde vi mange poser med tulipanløker til utlodning, samt flotte hageblader og andre flotte grønne gevinster som gjestene hadde bidratt med til gevinstbordet.


Her ser dere noen av gevinstene.



De lilla kulene satte prikken over i-en

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar