lørdag 24. oktober 2015

Vel overstått Årsmøte i Fana hagelag

Roy Scholten gjennomgår årsmeldingen
20. oktober ble årets Årsmøte vel gjennomført med ca. 34 besøkende. Det var veldig hyggelig for hagelagets styre at såpass mange stilte opp på møtet. Olaf Hammersland ledet oss gjennom agendaen på en glimrende måte. Han hadde med seg en klubbe for anledningen, og den ble flittig brukt.

Styreleder Roy Scholten gjennomgikk årsmeldingen, og neste års program. Neste års program har noe for en hver smak, og vi i styret gleder oss til både foredrag, hagevandringer og sommertur. Vi håper at flest mulig vil dele disse opplevelsene sammen med oss.

Kasserer Margot Aase gjennomgikk årsregnskapet for 2015, og sammenlignet dette med 2014. Regnskapet viste en flott økning i både resultat og bankbeholdning til stor glede for styret.

Roy Scholten får overrakt en flott orkidè av nyvalgt
styreleder Trond Roti
Ved dette årsmøtet var det 4 styremedlemmer som takket for seg etter mange års solid tjeneste for hagelaget. De som takket for seg var Roy Scholten, Margot Aase, Marlen Foseid og Tonje Bargård. Disse har gjort en fantastisk jobb for hagelaget, og vi takker dem så mye for innsatsen. Vi håper at de fremdeles vil være å se på både foredrag og andre aktiviteter i hagelagets regi.

Heldigvis så har vi gleden av å ønske nye medlemmer til styret velkommen. De nye medlemmene er Marianne S. Tøsdal (styremedlem), Sabreen Selvik og Therese Westgaard (begge som varamedlemmer). Vi ønsker disse hjertelig velkommen til styret i Fana hagelag, og vi håper at de vil finne det både kjekt og inspirerende å drive Fana hagelag fremover. En oversikt over det nye styret finner dere under "Kontaktinformasjon".

Er det noen spennende frø på
frøbyttebordet tro?
Et inspirerende foredrag om
hagetrender
Det ble anledning for de fremmøtte å ta et lite dykk i diverse frøposer som var lagt fram for anledningen, og som vanlig ble det åresalg med lotteri.

Sist, men ikke minst holdt Marlen Foseid et inspirerende og lærerikt foredrag om Chelsea flowershow med både et historisk tilbakeblikk, og om hagetrender i mange varianter.

Vi vil gjerne gi en tusen takk til de som hadde med seg grønne gevinster, og frø til frøbyttebordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar