søndag 27. mars 2016

Roser og samplantinger er tema på hagelagstreffet 5. april

Helen Fredholm
Tirsdag 5. april er Fana hagelag i samarbeid med Roseforeningen så heldige å få besøk av Helen Fredholm fra Toten. Helen er en kjent hagepersonlighet her i Norge. Hun har både en flott besøkshage på Toten, og hun har skrevet hagebøker. På hennes hjemmeside www.fredholm.no kan dere lese mer om hagen og nettbutikken hennes.

Hennes siste bok "Cottage garden på Toten" er en fantastisk flott bok som forteller om opprinnelsen til hagen hennes, og som gir en veldig flott beskrivelse av hagen i tekst og bilder.
Flott samplanting

Temaet for dette hagelagsmøtet er roser og samplantinger, og er virkelig noe og glede seg til for alle som er interessert i hage. Jeg har selv vært og besøkt hagen hennes, og det jeg spesielt husker godt er de frodige klematisene, hostaene og geraniumene. Det var tett med flotte bunndekkere.

Denne gangen avholdes hagelagsmøtet i Bergen offentlige bibliotek (hovedbiblioteket) ved Bergen Storsenter kl. 19.00. Inngangsbilletten koster kr. 50,- og betales kontant. Det blir dessverre ingen servering, men det blir åresalg med flotte premier. Ta gjerne med en "grønn premie" om du har. Det setter vi stor pris på.

Vi ses på hagelagstreffet :-)

Rose William Baffin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar