lørdag 5. mars 2016

Spennende foredrag om hageorkideer, onsdag 16. mars 2016

Om du ikke kan mye om hageorkideer fra før så får du i hvert fall anledning til å lære mer om dem nå. På neste hagelagstreff som avholdes i Fana kulturhus onsdag 16. mars kl. 19.00 kommer Steinar Samsing Myhre fra Sogn og Fjordane på besøk til Fana hagelag for å fortelle om sin erfaring med å dyrke orkideer i norske hager.

Du får også anledning til å kjøpe orkideer av ham på selve hagelagstreffet, men det kan kanskje være lurt å kontakte ham på forhånd for å bestille planter som han kan ta med seg. Steinar har en egen hjemmeside hvor man kan la seg friste av flotte bilder av forskjellige typer hageorkideer, og hvor man kan lese om hvordan de skal dyrkes. Linken til Steinars hjemmeside "Orkidehagen" finner du i menyen til høyre.

Dette blir spennende, så det er bare å stille opp på møtet, enten du er medlem i hagelaget eller ikke. Det blir kaffe og kaker på inngangsbilletten (kr. 50,-), og det blir åresalg med flotte gevinster. Ta gjerne med en "grønn" gevinst om du har, det vil vi sette stor pris på.

Vi ses :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar